TOPFEST 2012

TOPFEST je najväčší rockový open-air festival na Slovensku. Príďte si užiť porciu kvalitnej hudby a skvelej letnej zábavy už 29. a 30. júna 2012 na Letisko v Pieštanoch.

www.topfest.sk

XVIII. ročník Staromestských slávností skromnejšie, ale veľkolepo

Žilina 5. 6. 2012 – XVIII. ročník Staromestských slávností v Žiline sa tešil veľkej účastí návštevníkov a rôznorodému programu. Podujatie bolo financované vďaka výhodnej spolupráce s agentúrou Duna, ktorá zabezpečila hviezdne obsadenie vystupujúcich umelcov a vďaka podpore viacerých sponzorov na čele s generálnym partnerom Kia Motors Slovakia. Náklady Mesta Žilina boli nižšie ako po minulé roky, napriek tomu sa podarilo zabezpečiť vysokú úroveň festivalu.

18. ročník Staromestských slávností

Milí Žilinčania a návštevníci nášho mesta,

s radosťou v srdci Vás vítam na 18. ročníku Staromestských slávností. Už tradične najväčšie podujatie organizované Mestom Žilina je v tomto roku výnimočné tým, že Žilina ako mesto slávi svoje 700-ročné jubileum. Pri tejto príležitosti bude naše mesto od 31. mája do 2. júna patriť všetkým, ktorí po stáročia prechádzali ulicami Žiliny a napĺňali ju životom. Remeselníci, umelci, či mešťania spolu písali dejiny až po súčasnú tvár nášho mesta.

Pozvánka na tlačovú konferenciu

Pozývame Vás na tlačovú konferenciu: XVIII. ročník Staromestských slávností, ktorá sa uskutoční v piatok 18. mája 2012 o 12.00 hod. na Radnici mesta Žilina, Radničná ulica 1, Žilina.