Staromestské slávnosti 2011

Miesto konania: Žilina – Mariánske námestie, Hlinkovo námestie, Farské schody, Národná ulica. Termín konania: 2. 6. až 4. 6. 2011, otváracie hodiny stánkov budú: od 10.00 hod. – minimálne do 18.00 hod.

Usmernenie pre účastníkov trhov ľudových a umeleckých remesiel na Mariánskom námestí, Farský schodoch, Hlinkovom námestia a Národnej ulici

Každý účastník bude mať k dispozícii pre postavenie vlastného stánku priestor 3 m a 1 m medzeru medzi stánkami. Väčšie stánky nebude umožnené postaviť i v prípade vybratého účastníka. Účastníci budú môcť vozidlom vojsť do pešej zóny iba z dôvodu postavenia a nevyhnutného zásobovania stánku. Parkovanie na námestiach nebude možné, každý účastník si parkovanie rieši individuálne. Účastníci sú povinní akceptovať pokyny organizátorov a Mestskej polície a taktiež sú povinní si zabezpečiť k predaju všetky náležitosti, ktoré vyžaduje legislatíva a hygienické predpisy platné v Slovenskej republike. Na námestí budú organizátori, ktorí Vás budú usmerňovať a pomáhať s nájdením miesta, ktoré bude pre Vás vyčlenené. Presné umiestnenie stánkov bude zakreslené v plánikoch, ktoré budú mať organizátori na námestí a budú pre Vás k nahliadnutiu. Účastníci, ktorí sú vybratý na Mariánske námestie si prevezmú identifikačnú kartu od organizátora pri vstupe na Mariánske námestie (zo Sládkovičovej ul.). Táto karta oprávňuje na vstup na Mariánske námestie s autom na dobu nevyhnutnú pre vyloženie tovaru a stánku. Poplatok môžete uhradiť vopred t.j. od 30. 5. 2011 na Mestskom úrade v Žiline na 3. poschodí č. d. 319 v čase od 9.00 do 14.00 hod. Dňa 2. 6. 2011 bude možné platiť od 7.00 hod. taktiež na č. d. 319. Pri platení dostanete kartu pre vstup do pešej zóny.

Každý účastník je povinný na žiadosť organizátora predložiť počas podujatia doklad preukazujúci oprávnenie užívať pozemok a doklad o zaplatení nájomného.

Bližšie informácie: Mgr. Andrea Grečmalová, Ing. Štefan Vančík, tel. 041/7063319, e-mail: andrea.grecmalova@zilina.skstefan.vancik@zilina.sk